Väljakutse

Soovisime oma aeda lastele kiikesid. Kuna majas on nii suuremaid kui pisemaid lapsi oli vajadus kahekohalise kiigepuu järele, kus oleks kiigeiste nii beebidele kui ka koolilastele.

Galerii

Teostus

Kiigepuuks kasutasin viimistlemata Freeswing komplekti. Puitmaterjali immutasin, jalad õlitasin halliks ning ristpuu värvisin. Värvi valikul oli laste tagasiside “miks peab kõik hall olema?” ning nende rõõmuks otsustasin tuua sisse eriti kauni ja erksa punase. Sellest sai ka kiigeistmetega siduv joon.

Kiigeistmeteks soovisin aga midagi erilist.

Inspiratsiooniallikaks oli mälestus nõukogude aegsest tööstuskombinaadi Estiko puidust rippkiigest. Õnnestus leida sarnases võtmes kaasagne kangast beebikiik, mille võtsin lahti ja värvisin üle.

Koolilaste kiige valmistasin tammepuujääkidest, mis kilbiks liimisine. Tamm annab kiigele hea raskuse ja vastupidavuse. Servad freesisime ümaraks, et oleks käele “pehmem”. Puidu immutasin ja värvisin, et peaks ilmale ikka mõnda aega vastu.

Kiigeistmetele lisasin viimistlusdetailina alumiiniumtoru.

Lõpetuseks põimisin köied. Kasutasin merenduses kasutatavat UV- ja ilmastikukindlat nailonköit, mis on käele mõnusalt pehme.

Lisainfo

Blue Rabbit 2.0 Freeswing – bluerabbit.be
Kiigepuu Freeswing – manguvaljakud.eu
Beebikiik punase ja valge kangaga – manguvaljakud.eu

Rue Jarry on õige koht, kuhu pöörduda, kui sul on mõni eriline idee või loomingulist lahendust vajav probleem, aga ka siis, kui sul on vaja üht lihtsat erimõõdus riiulit või soovid parandada mõnda hingelähedast eset.

Loe, kuidas kujuneb minu tööde hind ning võta minuga ühendust!