Väljakutse

Kasutan oma töös palju puitu ning minu pisikese töökoja nurgas vedeleb hunnik jääke, mida erineval moel kasutan. Kuid pidevalt jäi see hunnik jalgu ega polnud ka kena vaadata. Niisiis võtsin nõuks luua töökojas pisut korda ning kasutada ära olemasolevaid materjale.

Galerii

Teostus

Käru üldine kava oli juba mõnda aega peas küpsenud. Teadsin, et tahan võimalust hoida pisikesi juppe ja suuri tahvleid. Ja kindlasti oli oluline mobiilsus, et vajadusel saaks kõike kiirelt kätte või siis mugavalt eest ära lükata.

Nagu öeldud oli eesmärk kasutada materjalijääke, mida töökojas leidus. See dikteeris osaliselt ka lahenduse mõõdud ja detailid. Vaid rattad ostsin konkreetselt selle projekti tarbeks.

Käiku läksid pisut lainelised männiklibid, vana töölauaplaat, kunagi auto pealesõiduks kasutatud prussid. Viimistluseks värvisin halli põrandavärviga, mida üks proovipurk vedelemas oli.

Rue Jarry on õige koht, kuhu pöörduda, kui sul on mõni eriline idee või loomingulist lahendust vajav probleem, aga ka siis, kui sul on vaja üht lihtsat erimõõdus riiulit või soovid parandada mõnda hingelähedast eset.

Loe, kuidas kujuneb minu tööde hind ning võta minuga ühendust!